Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja śniadaniowa, uwielbiana na całym świecie.
Miękka i bezglutenowa bułka, która w połączeniu z ulubionymi dodatkami idealnie sprawdzi się na śniadanie, drugie śniadanie lub szybki lunch… Jest bardzo uniwersalna i niepodważalnie pyszna.
Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania zdrowego fast fooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy. Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczyć nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.
Miękka, bezglutenowa i wegańska drożdżówka, której smak przywoła wspomnienia pysznej, polskiej chałki. Idealna na wyjazdy, do szkoły jak i do pracy. Najlepiej smakuje posmarowana masłem albo ze słodkimi dodatkami.