Incola: Producent żywności bezglutenowej

Incola powstała dla wszystkich dbających o jakość swojego pożywienia oraz swoje zdrowie. Nasze wyroby produkowane są z myślą o osobach, które z różnych powodów postanowiły przejść na dietę bezglutenową oraz przykładają dużą wagę do komponowania swojego zdrowego jadłospisu.

26
Zdajemy sobie sprawę z zaufania, jakim Państwo obdarzają nas każdego dnia i dlatego tworzymy produkty najwyższej jakości. Gwarantujemy Państwu, że wyroby Incola są w 100% bezpieczne – potwierdzają to stosowne certyfikaty i czysta etykieta. Bardzo szczegółowo dbamy o cały proces produkcji, a dzięki odpowiednio wyszkolonemu personelowi I współpracy z laboratoriami, cały czas ulepszamy nasze towary.

NASZA JAKOŚĆ

Polityka jakości firmy oparta jest o system badań całego łańcucha produkcyjnego, oraz wdrożony system szkoleń personelu bezpośrednio związanego z produkcją.
Surowce dostarczane do firmy pochodzą tylko z zatwierdzonych źródeł a ich dostawcy poddawani są systematycznemu procesowi oceny. Wszystkie surowce dostarczone są atestem jakościowym obejmującym poziom zanieczyszczenia glutenem. Nie dopuszczamy do produkcji surowców, w których zawartość glutenu przekracza 10 ppm.
Jesteśmy pewni, iż na każdym etapie wytwarzania oraz dostarczania dla Państwa naszych produktów bezglutenowych, zachowane są odpowiednie normy bezpieczeństwa, które pozwolą cieszyć się Państwu nie tylko wspaniałym smakiem naszych chlebów bezglutenowych ale także ich wartościami prozdrowotnymi.

slider

Dział tworzenia i rozwoju produktu z wielką starannością tworzy nowe receptury, podążające za światowymi trendami. Wykorzystując składniki novel foods, pamiętamy o tradycyjnym smaku i naturalności żywności bezglutenowej.
Powyższe założenia możemy realizować dzięki laboratorium znajdującemu się na terenie zakładu, a także innym akredytowanym laboratoriom, którymi mamy przyjemność współpracować. Każda partia sprzedawanego przez nas artykułu jest analizowana pod kątem parametrów fizyko-chemicznych pod kątem wymagań specyfikacji produktu.
Posiadamy również wdrożony całoroczny plan badań surowców, produktów, infrastruktury oraz personelu pod kątem mikrobiologicznym.
Firma GFSP Sp. z o.o. pracując w oparciu o wysokie standardy bezpieczeństwa, wdraża systematycznie wszystkie punkty przewidziane normą ISO 22 000, BRC oraz IFS.

  • Jarek Prz

    Świetne makarony, moja Córka uwielbia je. Lubi też wafle, zwłaszcza, że nie widzieliśmy innych bezglutenowych

    • admin

      Cieszymy się, że smakują Państwu nasze produkty :) Pozdrawiamy! Incola