Szybkie i pożywne śniadanie czy deser dla łakomczucha? Jedno jest pewne – takiego posiłku będzie ciężko sobie odmówić 🙂
Składniki:
✅ 4 łyżki płatków owsianych INCOLA
✅ 80 ml mleka
✅ kilka plasterków gorzkiej czekolady
✅ łyżeczka przesianego kakao
✅ łyżeczka miodu
Płatki ugotować na wodzie i pod koniec gotowania dodać mleko, kilka plasterków gorzkiej czekolady, łyżeczkę przesianego kakao.
Po lekkim przestudzeniu osłodzić łyżeczką miodu. Można podawać z ulubionymi owocami. ❤
O autorze:
Małgosia – ze względów zdrowotnych przybywa na diecie bezglutenowej od 4 lat. Od zawsze uwielbia gotować, a inspiracje to tak naprawdę w większości Jej autorskie pomysły, których jest tak dużo, że nie nadąża ich realizować.
Dba, aby potrawy były kolorowe, smaczne i nie kojarzyły się z jedzeniem tektury, a przede wszystkim były z produktów dostępnych dla każdego i łatwe w przygotowaniu.
Małgosia prowadzi swoje konto na instagramie @mniammniam_bez_glutenu.
Dodaj komentarz