Kolejny, pracowity weekend za nami!
17 listopada 2018 r. zespół Incola zawitał w Białymstoku na konferencji „Żyj szczęśliwie z celiakią”.
Była to okazja do zaznajomienia się z nami i naszymi produktami. Ponadto każdy Uczestnik otrzymał od Organizatorów ogromne torby z bezglutenowymi produktami.
W torbach skryły się również nasze produkty tj. chrupaki, drożdżówka, kajzerki i chleby 🙂
Po raz pierwszy zaprezentowaliśmy naszą nowość chrupaki o smaku cebulowym, które spotkały się z bardzo pozytywnymi opiniami. Najczęściej wymienianymi zaletami chrupaków był krótki skład, brak alergenów i smak zbliżony do chipsów cebulkowych. Uczestnikom w oko wpadły również nowe i czytelne opakowania 🙂
Dziękujemy, że byliście z nami i mamy nadzieję, że kolejne spotkania będą równie owocne 🙂
Zespół INCOLA
- Stoisko Incola w Bialymstoku – listopad 2018
- Nowość – chrupaki o smaku zielonej cebulki
- Nowa odsłona chrupaków od INCOLA
- Stoisko Incola – konferencja w Białymstoku – listopad 2018
- Wegańskie serduszka 4heart – szybka przekąska od Incola
- Zespół Incola
- Mini brownie i mini truskawkowiec od Incola
- Wegańska i bezglutenowa drożdżówka a’la chałka – nowy produkt Incola
Dodaj komentarz