Super szybkie, mocno czekoladowe i proteinowe ciasto fasolowe. To brownie jest pomysłem na pyszny, wegański deser z 6 składników, który uzupełni nie tylko energię ale magnez i białko.
Składniki:
✅ 3 łyżki bezglutenowej mąki jaglanej INCOLA
✅ 2 dojrzałe banany
✅ puszka fasoli czerwonej
✅ łyżeczka proszku do pieczenia
✅ 3 łyżki kakao
✅ 4 łyżki erytrolu (lub innego słodzika)
Wszystko dokładnie zblendować i przelać do formy z papierem do pieczenia. Piec ok. 40 minut w 180°C.
Zachęcamy również do spróbowania naszego gotowego BEZGLUTENOWEGO MIXU BROWNIE ❤
O autorze:
Oliwia – Młoda głowa pełna pomysłów na oryginalne, pełne smaku desery, przekąski, makarony, tarty… Z uśmiechem zaraża energią i miłością do zdrowego jedzenia 🙂
Oliwia prowadzi swoje konto na instagramie @fit.oli.
Dodaj komentarz