Najbardziej uniwersalny mix na rynku bezglutenowym. Z nim łatwo przygotujesz pierogi, pączki, ciasta, makarony, a nawet pizzę. Jeden produkt, a tak wiele zastosowań. Sprawdź 14 naszych autorskich i przepysznych przepisów!
Mąka kokosowa doskonała do wypieków oraz deserów. Dzięki dużej zawartości błonnika wpływa na strukturę i dobrą wilgotność produktu. Idealna jako komponent produktów z niskim indeksem glikemicznym.
Mąka gryczana jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Pieczywo z dodatkiem mąki gryczanej utrzymuje dłuższą świeżość. Nadaje się do dań z niskim indeksem glikemicznym – doskonała dla diabetyków i osób dbających o szczupłą sylwetkę.
Mąka z ciecierzycy jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Produkty z użyciem tej mąki charakteryzują się świeżym posmakiem zielonego groszku i są bogate w białko. Doskonała do dań gotowanych, smażonych czy pieczonych.