Pieczywo bezglutenowe INCOLA od 2018 r.
numerem 1 wg konsumentów!

O konkursie

Konkurs organizowany jest co 2 lata przez Polskie Stowarzyszenie Osób na Diecie Bezglutenowej i z Celiakią (www.celiakia.pl). Konsumenci wybierają najlepszy chleb bezglutenowy poprzez głosowanie drogą internetową, spośród produktów zgłoszonych przez najbardziej znanych oraz mniejszych producentów pieczywa bezglutenowego.

Edycja konkursu 2020

Bezglutenowy chleb świeży z ziarnami Incola po raz drugi zwyciężył w konkursie na NAJSMACZNIEJSZE PIECZYWO BEZGLUTENOWE według konsumentów! Tym samym utrzymał status LIDERA SMAKU na rynku polskim.

Kategoria konkursowa: pieczywo o przedłużonej trwałości. Bezglutenowy chleb z maczkiem zajął II miejsce w tej samej kategorii.

Edycja konkursu 2018

W roku 2018, po raz pierwszy startowaliśmy w konkursie na NAJSMACZNIEJSZE PIECZYWO BEZGLUTENOWE w kategorii pieczywa o przedłużonej trwałości. Po raz pierwszy zastaliśmy LIDERAMI SMAKU na rynku polskim 2018 i zajęliśmy dwa miejsca na podium:

I miejsce – Najsmaczniejsze pieczywo bezglutenowe 2018 – bezglutenowy chleb świeży z ziarnami,
III miejsce – bezglutenowy chleb ciemny Vitalfit z ziarnami.

Zacznij z nami współpracować

Oświadczam, że zapoznałem/am się z poniższymi informacjami i wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych we wskazanych poniżej celach i zakresie:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu udzielenia odpowiedzi na przesłane zapytanie. Podstawą przetwarzania jest realizacja prawnie uzasadnionych interesów administratora w postaci udzielenia odpowiedzi na przesłane pytania (art. 6 ust. 1 lit. f Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych. Administratorem danych osobowych jest GFS Poland sp. z o.o. z siedzibą przy Komorowickiej 110, 43-300 Bielsko-Biała. W sprawach dotyczących ochrony danych osobowych możliwy jest kontakt mailowy biuro@gfsp.pl. Dane mogą być przekazywane podmiotom usługowym współpracującym z GFS Poland wymienionym w Polityka prywatności serwisu internetowego INCOLA.COM.PL Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne dla realizacji wyżej wymienionych celów. Osoba, której dotyczą dane, ma prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia swoich danych oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Zgoda dotycząca przetwarzania danych w celu realizacji niektórych form marketingu bezpośredniego może zostać w każdym momencie cofnięta, a jej niewyrażenie nie uniemożliwia otrzymania odpowiedzi na przesłane zapytanie. Dane przetwarzane będą do momentu wyrażenia sprzeciwu bądź odwołania zgody na przetwarzanie.

Nasz Przedstawiciel

Rynek handlu nowoczesnego i detalicznego:

Tomasz Kliś
tel: +48 533 380 103
e-mail: tklis@gfsp.pl

Aktualności

Bezglutenowe naleśniki

Przepis z użyciem mixu uniwersalnego, dzięki któremu przyrządzenie naleśników nie będzie już utrapieniem!   Składniki (ok. 6 sztuk):  50 g mixu uniwersalnego Incola  1 łyżka cukru  1 łyżka oleju  1 jajko  120 ml mleka   Przygotowanie: Wszystkie składniki wsyp do miski i mieszaj rózgą przez 1 minutę, aż do otrzymania gładkiej konsystencji. Naleśniki smaż na dobrze […]

Bezglutenowe placki racuchy

Szybkie w przygotowaniu placki, które idealnie sprawdzą się jako śniadanie lub podwieczorek. Świetnie smakują polane czekoladą lub posypane cukrem pudrem. Składniki (6 szt):  50 g mixu uniwersalnego Incola  1 łyżka cukru  1 łyżka oleju  ½ łyżeczki bezglutenowego proszku do pieczenia  1 jajko  120 ml kefiru lub jogurtu naturalnego Przygotowanie: Włóż do miski wszystkie składniki i mieszaj […]

Bezglutenowy marmurkowiec waniliowo-kakaowy

Bezglutenowe ciasto w waniliowo-kakaowe prążki o wilgotnej konsystencji. Szybki i łatwy przepis, po który można sięgnąć na co dzień lub w przypadku niespodziewanych gości 🙂 Składniki:  100 g mixu uniwersalnego Incola  ½ łyżeczki bezglutenowego proszku do pieczenia  2 g dowolnego aromatu  60 g cukru  2 łyżeczki kakao  2 jajka  100 g oleju Przygotowanie: Jajka ubij z […]

Bezglutenowe muffiny waniliowe

Szybkie w przygotowaniu i puszyste muffiny. Zachęcamy do eksperymentów, aby wzbogacić smak – można dodać czekoladę, kakao, orzechy, czy wiórki kokosowe.   Składniki (6 szt):  100 g mixu uniwersalnego Incola  ½ łyżeczki bezglutenowego proszku do pieczenia 2 g dowolnego aromatu (np. waniliowy)  50 g cukru  2 jajka  100 g oleju Przygotowanie: Jajka ubij z cukrem za […]

Wegańskie Nowości w Auchan - Incola Crunchy - bułka pita

Send me your newsletter (you can unsubscribe at any time).

 

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych produktów własnych i usług administratora danych w zakresie adresu mailowego. Administratorem danych osobowych jest GFS Poland sp. z o.o. z siedzibą przy Komorowickiej 110, 43-300 Bielsko-Biała. W przypadku niektórych form marketingu bezpośredniego podstawą przetwarzania może być też udzielona zgoda (art. 6 ust. 1 lit. a RODO). W sprawach dotyczących ochrony danych osobowych możliwy jest kontakt mailowy biuro@gfsp.pl. Dane mogą być przekazywane podmiotom usługowym współpracującym z GFS Poland w zakresie określonym przez Politykę Prywatności serwisu internetowego www.incola.com.pl. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne dla realizacji wyżej wymienionych celów. Osoba, której dotyczą dane, ma prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia swoich danych oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. Zgoda dotycząca przetwarzania danych w celu realizacji niektórych form marketingu bezpośredniego może zostać w każdym momencie cofnięta, a jej niewyrażenie nie uniemożliwia otrzymania odpowiedzi na przesłane zapytanie. Dane przetwarzane będą do momentu wyrażenia sprzeciwu bądź odwołania zgody na przetwarzanie.