Opis
Składniki: woda ,skrobie (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), mąka (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże,
błonnik roślinny, białko kurze (jaja), skoncentrowany sok winogronowy, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), cukier, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), substancja konserwująca (propionian wapnia 0,03%). Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Informacja o alergenach:
Bez dodatku: gluten, pszenica, mleko, soja.
Może zawierać orzechy pekan.
Ilość netto:
130 g (2x65g)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych. Produkt otwarty należy spożyć w ciągu 2 dni. Otwarty produkt przechowywać w lodówce.
Sposób przygotowania:
Bułka do bezpośredniego spożycia. Najlepiej smakuje po odpieku w piekarniku w temp. 180°C przez 5 minut, podawana z ulubionymi dodatkami.