Opis
Składniki: woda ,skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, białko kurze (jaja), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), cukier, błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), cukier inwertowany, substancja konserwująca (propionian wapnia).
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.
Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.
Ilość netto: 130 g (2x65g)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych.
Sposób przygotowania:
Bułka do bezpośredniego spożycia. Najlepiej smakuje po odpieku w piekarniku w temp. 180°C przez 5 minut, podawana z ulubionymi dodatkami.
Termin przydatności: 4 miesiące.