Opis
Składniki: zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), woda, skrobia kukurydziana, ziarna 7,1% (ekspandowane proso, słonecznik, dynia, siemię lniane), inulina, oliwa z oliwek, olej rzepakowy, drożdże, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), sól, melasa trzcinowa, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa), sól, melasa trzcinowa, cukier, glukoza, mielona łuska gryki, białko ziemniaczane, aromat naturalny, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.
Informacja o alergenach:
Produkt wolny od alergenów.
Ilość netto:
180 g (3 x 60g)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Bułka do bezpośredniego spożycia.
Termin przydatności: 4 miesiące