BEZGLUTENOWE CHRUPAKI O SMAKU ZIELONEJ CEBULKI

Chrupiące i wegańskie wafelki, które możesz chrupać codziennie, jako szybką przekąskę. Idealna alternatywa dla chipsów.

pl_PL

Opis

Składniki: Skrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, płatki ziemniaczane, sól, cebula w proszku, zielona cebulka, pieprz.

Produkt bezglutenowy.

Informacja o alergenach:
Produkt wolny od alergenów.

Ilość netto:
60 g

Sposób przechowywania:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Sposób przygotowania:
Do bezpośredniego spożycia.

Termin przydatności: 12 miesięcy.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza na
100 g produktu

Wartość energetyczna: 1827 kJ/ 435 kcal
Tłuszcze, w tym: 10,0 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany; w tym: 83,4 g
Cukry: 2,49 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 1,5 g
Sól: 2,39 g

 

 

Logistyka

w opakowaniu opakowań w kartonie kartonów na warstwie kartonów na palecie
ilość 1 10 14 140
masa brutto 74 g 0,89 kg 150 kg
wysokość 135 mm 160 mm 16 cm 175 cm
szerokość 70 mm 170 mm 120 cm 120 cm
długość 70 mm 370 mm 80 cm 80 cm

Inspiracje

Lubimy gotować i jeść! Odkryj z nami świat bezglutenowych smaków i dań. Pomagamy przygotować proste i pyszne potrawy, inspirując się kuchniami świata. Poznaj przepisy oraz ciekawostki dotyczące gotowania bez glutenu.