BEZGLUTENOWY MUFFIN CHOCO BOMBA

Prawdziwa bomba czekoladowa! Miękki, kakaowy muffin z dużą ilością pysznej czekolady! Idealny do szkoły, do pracy, w podróż lub jako szybka przekąska do kawy.

pl_PL

Opis

Składniki: olej słonecznikowy, cukier, jaja, skrobie (ziemniaczana, kukurydziana modyfikowana, ryżowa modyfikowana), kropelki czekoladowe 5,31% (cukier, masa kakaowa 46%, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat waniliowy), woda, odtłuszczone kakao w proszku 2,2%, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol, sorbitol), białko jaja kurzego, tłuszcz kokosowy, substancje spulchniające (dwufosforan disodowy, wodorowęglan sodu), maltodekstryna, sól, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), białko grochowe, aromaty, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu).
Produkt do bezpośredniego spożycia. Produkt bezglutenowy.

Alergeny: może zawierać mleko i soję.

Masa netto: 55 g

Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych.

Termin przydatności: 4 miesiące

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza na
100 g produktu

Wartość energetyczna: 1989 kJ/477 kcal
Tłuszcze, w tym: 28,9 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 5,8 g
Węglowodany; w tym: 48,3 g
Cukry: 27,1 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 4,6 g
Sól: 0,8 g

Logistyka

w opakowaniu opakowań w kartonie kartonów na warstwie kartonów na palecie
ilość 1 60 9 45
masa brutto 65 g 3,97 kg 205 kg
wysokość 50 mm 300 mm 30 cm 165 cm
szerokość 100 mm 250 mm 120 cm 120 cm
długość 110 mm 390 mm 80 cm 80 cm

Inspiracje

Lubimy gotować i jeść! Odkryj z nami świat bezglutenowych smaków i dań. Pomagamy przygotować proste i pyszne potrawy, inspirując się kuchniami świata. Poznaj przepisy oraz ciekawostki dotyczące gotowania bez glutenu.