BEZGLUTENOWE BUŁKI KAJZERKI Z MAKIEM

Pyszna i wyjątkowo popularna kajzerka w wersji z makiem.

  • bez glutenu
  • bez laktozy
  • bez pszenicy
  • bez soi

Szczegóły

Składniki: woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, mak 2,4%, drożdże, syrop winogronowy, białko kurze (jaja), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat.

Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.

Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.

Ilość netto: 120 g (2 x 60 g)

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Sposób przygotowania:
Bułka do bezpośredniego spożycia lub podgrzania w piekarniku w temp. 180°C przez 3 minuty.

Termin przydatności: 4 miesiące.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza na
100 g produktu

Wartość energetyczna:1198 kJ/284 kcal
Tłuszcze, w tym:6 g
Kwasy tłuszczowe nasycone:0,6 g
Węglowodany; w tym:50,5 g
Cukry:6,1 g
Błonnik:5,8 g
Białko:4,4 g
Sól:1,1 g

 

Logistyka

w opakowaniuopakowań w kartoniekartonów na warstwiekartonów na palecie
ilość212864
masa brutto130 g1,83 kg142 kg
wysokość95 mm200 mm20 cm175 cm
szerokość130 mm290 mm120 cm120 cm
długość150 mm360 mm80 cm80 cm

Inspiracje

Lubimy gotować i jeść! Odkryj z nami świat bezglutenowych smaków i dań. Pomagamy przygotować proste i pyszne potrawy, inspirując się kuchniami świata. Poznaj przepisy oraz ciekawostki dotyczące gotowania bez glutenu.