Opis
Składniki: zakwas jaglany (mąka jaglana, woda), woda, skrobie (kukurydziana, kukurydziana modyfikowana), margaryna roślinna (nieutwardzone tłuszcze roślinne: palmowy, rzepakowy, kokosowy, słonecznikowy; woda, emulgatory (estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny ze słonecznika), kwas (kwas cytrynowy), aromaty, barwnik (karoteny)), inulina, drożdże, cukier, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), mąka ryżowa, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny ze słonecznika), sól, białko z ziemniaka, aromaty naturalne, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu). Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Informacja o alergenach:
Bez dodatku: gluten, pszenica, jaja, soja, mleko, laktoza.
Ilość netto:
120 g
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21°C, z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych. Produkt otwarty należy spożyć w ciągu 2 dni.
Sposób przygotowania:
Produkt do bezpośredniego spożycia. Chrupiącą skórkę otrzymasz po odgrzaniu w piekarniku w 175°C przez 2 minuty.