Opis
Składniki: zakwas jaglany (woda, skrobia kukurydziana, mąka jaglana), woda, margaryna (oleje i tłuszcze roślinne (olej rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy), woda, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat), skrobia kukurydziana, błonnik z korzenia cykorii, cukier, drożdże, mąka ryżowa, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), mąka ryżowa, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), modyfikowana skrobia kukurydziana, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa), sól, białko z ziemniaka, aromat, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), aromat naturalny.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.
Informacja o alergenach:
Produkt wolny od alergenów.
Ilość netto:
120 g (2 x 60 g)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Produkt do bezpośredniego spożycia. Chrupiącą skórkę otrzymasz po odgrzaniu w piekarniku w 175°C przez 2 minuty.
Termin przydatności: 3 miesiące.