BEZGLUTENOWE MINI BROWNIE

Brownie to ciastko eksplodujące intensywnym smakiem czekolady. Charakteryzuje się lekko popękaną skórką i ma przyjemnie wilgotną konsystencję. Idealne jako szybkie osłodzenie chwili w pracy, szkole czy w podróży.

pl_PL

Opis

Składniki: cukier, jaja, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, woda, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), syrop glukozowy, proszek kakaowy (10%), mąka ryżowa, substancja zagęszczająca (guma guar), sól, aromat naturalny, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, difosforan disodowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy).

Produkt bezglutenowy.

Informacja o alergenach:
Może zawierać sojęmleko.

Ilość netto: 60 g

Sposób przechowywania:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Sposób przygotowania:
Do bezpośredniego spożycia.

Termin przydatności: 3 miesiące.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza na
100 g produktu

Wartość energetyczna: 1639 kJ/390 kcal
Tłuszcze, w tym: 16,2 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany; w tym: 53,4 g
Cukry: 37 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,75 g

 

 

Logistyka

w opakowaniu opakowań w kartonie kartonów na warstwie kartonów na palecie
ilość 1 32 12 96
masa brutto 63 g 2,36 kg 254 kg
wysokość 40 mm 155 mm 15,5 cm 139 cm
szerokość 40 mm 200 mm 120 cm 120 cm
długość 90 mm 400 mm 80 cm 80 cm

Inspiracje

Lubimy gotować i jeść! Odkryj z nami świat bezglutenowych smaków i dań. Pomagamy przygotować proste i pyszne potrawy, inspirując się kuchniami świata. Poznaj przepisy oraz ciekawostki dotyczące gotowania bez glutenu.