BEZGLUTENOWA MĄKA KOKOSOWA

Mąka kokosowa doskonała do wypieków oraz deserów. Dzięki dużej zawartości błonnika wpływa na strukturę i dobrą wilgotność produktu. Idealna jako komponent produktów z niskim indeksem glikemicznym.

  • wegańskie
  • bez glutenu
  • bez pszenicy

Szczegóły

Składniki: mąka kokosowa.

Produkt bezglutenowy.

Informacja o alergenach:
Produkt wolny od alergenów pokarmowych.

Ilość netto: 400 g

Sposób przechowywania:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Termin przydatności: 9 miesięcy.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza na
100 g produktu

Wartość energetyczna:1336 kJ/324 kcal
Tłuszcze, w tym:10,0 g
Kwasy tłuszczowe nasycone:9,5 g
Węglowodany; w tym:18,0 g
Cukry:18,0 g
Błonnik:43,0 g
Białko:20,0 g
Sól:0,15 g

 

 

Logistyka

w opakowaniuopakowań w kartoniekartonów na warstwiekartonów na palecie
ilość1101296
masa brutto414 g4,29 kg437 kg
wysokość250 mm155 mm15,5 cm139 cm
szerokość160 mm200 mm120 cm120 cm
długość45 mm400 mm80 cm80 cm

Inspiracje

Lubimy gotować i jeść! Odkryj z nami świat bezglutenowych smaków i dań. Pomagamy przygotować proste i pyszne potrawy, inspirując się kuchniami świata. Poznaj przepisy oraz ciekawostki dotyczące gotowania bez glutenu.