BEZGLUTENOWY CHLEB RUSTYKALNY JASNY

Puszysty i delikatny chleb rustykalny na bazie zakwasu jaglanego. Przyjemny śmietankowy smak. Doskonały z masłem i słodkimi dodatkami. Wysoka zawartość błonnika niezbędna dla diety bezglutenowej. Wyśmienity do tostów.

pl_PL

Opis

Składniki: zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), woda, skrobie (tapiokowa, kukurydziana), inulina, olej rzepakowy, serwatka w proszku (z mleka krowiego), drożdże, oliwa z oliwek 2%, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, cukier, emulgatory (lecytyna słonecznikowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), syrop glukozowy, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), aromat.

Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.

Ilość netto: 235 g

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Sposób przygotowania:
Bułka do bezpośredniego spożycia.

Termin przydatności: 4 miesiące.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza na
100 g produktu

Wartość energetyczna: 1162 kJ/ 277 kcal
Tłuszcze, w tym: 9,8 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2 g
Węglowodany; w tym: 41,2 g
Cukry: 5,5 g
Błonnik: 6,5 g
Białko: 1,8 g
Sól: 2 g

Logistyka

w opakowaniu opakowań w kartonie kartonów na warstwie kartonów na palecie
ilość 1 12 8 64
masa brutto 247 g 3,23 kg 232 kg
wysokość 70 mm 200 mm 20 cm 175 cm
szerokość 190 mm 290 mm 120 cm 120 cm
długość 150 mm 360 mm 80 cm 80 cm

Inspiracje

Lubimy gotować i jeść! Odkryj z nami świat bezglutenowych smaków i dań. Pomagamy przygotować proste i pyszne potrawy, inspirując się kuchniami świata. Poznaj przepisy oraz ciekawostki dotyczące gotowania bez glutenu.