Opis
Składniki: skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), woda, złote siemię lniane 8,6%, olej słonecznikowy, drożdże, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny z babki jajowatej, albumina w proszku (jaja), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.
Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.
Ilość netto: 190 g (2 x 95 g)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Bułka do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Termin przydatności: 4 miesiące.