BEZGLUTENOWE SPODY DO PIZZY

Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy. Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczyć nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.

pl_PL

Opis

Składniki: woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).

Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.

Informacja o alergenach:
Produkt wolny od alergenów.

Ilość netto:
230 g (3 szt.)

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Sposób przygotowania:
Piekarnik nagrzej do 190°C. Na spód od pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 minut.

Termin przydatności: 4 miesiące

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza na
100 g produktu

Wartość energetyczna: 1300 kJ / 309 kcal
Tłuszcze, w tym: 8 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 56,1 g
w tym cukry: 6,6 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,9 g

Logistyka

w opakowaniu opakowań w kartonie kartonów na warstwie kartonów na palecie
ilość 3 12 12 120
masa brutto 242 g 3,05 kg 391 kg
wysokość 70 mm 155 mm 15,5 cm 170 cm
szerokość 190 mm 200 mm 120 cm 120 cm
długość 150 mm 400 mm 80 cm 80 cm

Inspiracje

Lubimy gotować i jeść! Odkryj z nami świat bezglutenowych smaków i dań. Pomagamy przygotować proste i pyszne potrawy, inspirując się kuchniami świata. Poznaj przepisy oraz ciekawostki dotyczące gotowania bez glutenu.