Opis
Składniki: woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), ziarna (słonecznik 13%, siemię lniane), mąka ryżowa, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko kurze (jaja), substancja utrzymująca, wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.
Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.
Ilość netto:
100 g (2 x 50 g)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Bułka do bezpośredniego spożycia.
Termin przydatności: 4 miesiące