BEZGLUTENOWE BAJGLE Z MAKIEM

Popularna na całym świecie bułka w kształcie oponki. Miękka i puszysta w środku, a z wierzchu obsypana dużą ilością maku.

pl_PL

Opis

Składniki: woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), mak 7,4%, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko jaja kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).

Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.

Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.

Ilość netto: 190 g (2 x 95 g)

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Sposób przygotowania:
Bułka do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.

Termin przydatności: 4 miesiące.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza na
100 g produktu

Wartość energetyczna: 1219 kJ / 290 kcal
Tłuszcze, w tym: 6,9 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany; w tym: 49,2 g
Cukry: 6,4 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 4,4 g
Sól: 1,15 g

Logistyka

w opakowaniu opakowań w kartonie kartonów na warstwie kartonów na palecie
ilość 2 8 8 64
masa brutto 202 g 1,89 kg 146 kg
wysokość 90 mm 200 mm 20 cm 175 cm
szerokość 190 mm 290 mm 120 cm 120 cm
długość 150 mm 360 mm 80 cm 80 cm

Inspiracje

Lubimy gotować i jeść! Odkryj z nami świat bezglutenowych smaków i dań. Pomagamy przygotować proste i pyszne potrawy, inspirując się kuchniami świata. Poznaj przepisy oraz ciekawostki dotyczące gotowania bez glutenu.