Opis
BEZGLUTENOWA SŁODKA BUŁECZKA NOWOŚĆ OD INCOLA!
Dwie słodkie bułeczki w charakterystycznym, bardzo energetycznym opakowaniu. Przedstawiamy nowy produkt przygotowany nie tylko dla osób na diecie bezglutenowej. Pokochają ją i dorośli i dzieci. Nie tylko za delikatny, karmelowy smak!
To pomysł na szybki i prosty posiłek. Słodkie bułeczki idealnie sprawdzą się jako codzienne śniadanie czy przekąska. Bułeczki można zabrać i zjeść w dowolnym momencie: w szkole, w pracy, w podróży oraz w plenerze np. podczas uprawiania ulubionych aktywności.
Zabierz Bułeczkę na wycieczkę!
Bułeczka jest bezglutenowa, ale nie zawiera także pszenicy i soi. Produkt jest odpowiedni także dla wegetarian.
Składniki: woda, skrobie (tapiokowa, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), cukier, olej rzepakowy, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, drożdże, mleko w proszku pełne, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), albumina w proszku (jaja), sól, błonnik roślinny (z babki jajowatej), aromat naturalny.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.
Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.
Ilość netto: 80 g (2 x 40 g)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również podgrzewany w piekarniku.
Termin przydatności: 4 miesiące.