BEZGLUTENOWA MĄKA GRYCZANA

Mąka gryczana jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Pieczywo z dodatkiem mąki gryczanej utrzymuje dłuższą świeżość. Nadaje się do dań z niskim indeksem glikemicznym – doskonała dla diabetyków i osób dbających o szczupłą sylwetkę.

pl_PL

Opis

Składniki: mąka gryczana.

Informacja o alergenach:
Produkt wolny od alergenów pokarmowych.

Ilość netto: 400 g

Sposób przechowywania:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Termin przydatności: 9 miesięcy.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza na
100 g produktu

Wartość energetyczna: 1439 kJ/340 kcal
Tłuszcze, w tym: 3,1 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany; w tym: 63 g
Cukry: 0,7 g
Błonnik: 4 g
Białko: 13 g
Sól: 0,01 g

Logistyka

w opakowaniu opakowań w kartonie kartonów na warstwie kartonów na palecie
ilość 1 10 12 96
masa brutto 414 g 4,29 kg 437 kg
wysokość 250 mm 155 mm 15,5 cm 139 cm
szerokość 160 mm 200 mm 120 cm 120 cm
długość 45 mm 400 mm 80 cm 80 cm

Inspiracje

Lubimy gotować i jeść! Odkryj z nami świat bezglutenowych smaków i dań. Pomagamy przygotować proste i pyszne potrawy, inspirując się kuchniami świata. Poznaj przepisy oraz ciekawostki dotyczące gotowania bez glutenu.