Opis
Składniki: skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), woda, złote siemię lniane 8,6%, olej słonecznikowy, drożdże, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny z babki jajowatej, albumina w proszku (jaja), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.
Informacja o alergenach:
Produkt wolny od alergenów.
Ilość netto:
190 g (2 x 95 g)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Bułkę podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.
Termin przydatności: 4 miesiące