BEZGLUTENOWY ŚWIEŻY CHLEB Z KMINKIEM

Zawsze świeży i miękki chleb z nutką kminku. Niska zawartość cukru oraz nasyconych kwasów tłuszczowych, a także wysoka zawartość błonnika czyni go wyjątkowo wartościowym produktem.

pl_PL

Opis

Składniki: woda, skrobie (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, ziemniaczany, z babki jajowatej), białko kurze (jaja), mąka ryżowa, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), drożdże, melasa trzcinowa, sól, mąka jaglana, kminek (0,6%), mielona łuska gryki, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), aromat.

Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.

Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.

Ilość netto: 350 g

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Sposób przygotowania:
Do bezpośredniego spożycia.

Termin przydatności: 4 miesiące

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza na
100 g produktu

Wartość energetyczna: 1049 kJ/ 251 kcal
Tłuszcze, w tym: 9,3 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany; w tym: 31,5 g
Cukry: 2,2 g
Błonnik: 11,7 g
Białko: 4,6 g
Sól: 1,36 g

 

Logistyka

w opakowaniu opakowań w kartonie kartonów na warstwie kartonów na palecie
ilość 1 8 8 64
masa brutto 362 g 3,17 kg 228 kg
wysokość 90 mm 200 mm 20 cm 175 cm
szerokość 190 mm 290 mm 120 cm 120 cm
długość 150 mm 360 mm 80 cm 80 cm

 

Inspiracje

Lubimy gotować i jeść! Odkryj z nami świat bezglutenowych smaków i dań. Pomagamy przygotować proste i pyszne potrawy, inspirując się kuchniami świata. Poznaj przepisy oraz ciekawostki dotyczące gotowania bez glutenu.