Opis
Składniki: woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąka ryżowa, ziarna (siemię lniane brązowe – 4,62 %, siemię lniane złote – 4 %, słonecznik 1,45 %, chia – 1,33 %), olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko kurze (jaja), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.
Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.
Ilość netto:
100 g (2 x 50g)
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Bułka do bezpośredniego spożycia.
Termin przydatności: 4 miesiące