Bezglutenowe płatki owsiane z kontrolowanych i bezglutenowych upraw owsa. Poziom glutenu poniżej 20 ppm. Płatki owsiane są szybkim i zdrowym śniadaniem. Zalane wrzątkiem tworzą pyszną owsiankę. Smakują z mlekiem, jogurtem, miodem lub owocami. Doskonałe do wypieków słodkości oraz pełnoziarnistego chleba.
Bezglutenowa i wegańska, ciemna bułka z ziarnami, to zdrowie płynące z mocy superfoods. Źródło błonnika pokarmowego i witaminy E. Wolna od wszelkich alergenów i idealna na zdrowe śniadanie.
Kształtem przypominające małe uszka, czemu zawdzięcza swoją nazwę. Pochodzi z włoskiego rejonu Pulii, gdzie podaje się go jako składnik sycących sałatek.
Charakterystyczny dla włoskiego regionu Abruzji. Produkowany z użyciem narzędzia przypominającego gitarę, przyjął nazwę tego instrumentu. Podawany z sosami jest ulubioną potrawą nie tylko Włochów.
Bezglutenowe płatki owsiane z kontrolowanych i bezglutenowych upraw owsa. Poziom glutenu poniżej 20 ppm. Płatki owsiane są szybkim i zdrowym śniadaniem. Zalane wrzątkiem tworzą pyszną owsiankę. Smakują z mlekiem, jogurtem, miodem lub owocami. Doskonałe do wypieków słodkości oraz pełnoziarnistego chleba.