Nasz ciemny chleb, to idealne rozwiązanie dla osób, które lubią smak ciemnego pieczywa ale o jednolitej konsystencji. Dzięki temu ten chleb jest niezwykle uniwersalny. Źródło błonnika i niska zawartość cukrów.
Nasz biały chleb, to najlepsza propozycja do codziennej diety. Nie zawiera laktozy i nie kruszy się. Wysoka zawartość błonnika i niska zawartość cukrów.
Puszysty i delikatny chleb rustykalny na bazie zakwasu jaglanego. Przyjemny śmietankowy smak. Doskonały z masłem i słodkimi dodatkami. Wysoka zawartość błonnika niezbędna dla diety bezglutenowej. Wyśmienity do tostów.
Chleb rustykalny ciemny na bazie zakwasu jaglanego. Dzięki łusce gryki ma lekko razowy smak. Doskonały do wędliny i serów. Wysoka zawartość błonnika niezbędna dla diety bezglutenowej.
Ciemny chleb w wersji FIT, z uwagi na właściwości jest prawdziwą bombą odżywczą dla organizmu. Posiada aż 12% zawartość błonnika, co przyczynia się do poprawy pracy jelit i utrzymania szczupłej sylwetki, a ponadto pokrywa 25% zapotrzebowania na witaminę E. Wzbogacony o modne ziarna chia, miłki abisyńskiej i bezglutenowego owsa.
Bezglutenowa i wegańska, ciemna bułka z ziarnami, to zdrowie płynące z mocy superfoods. Źródło błonnika pokarmowego i witaminy E. Wolna od wszelkich alergenów i idealna na zdrowe śniadanie.
Zawsze świeży i miękki chleb wieloziarnisty. Zawiera nasiona chia, które dostarczają ogromną ilość składników odżywczych i małą ilość kalorii. Niska zawartość cukrów, niska zawartość tłuszczów nasyconych, źródło błonnika pokarmowego i witaminy E.
Dostępny wyłącznie w sklepach Żabka. Zawsze świeży i miękki chleb wieloziarnisty. Zawiera nasiona chia, które dostarczają ogromną ilość składników odżywczych i małą ilość kalorii. Niska zawartość cukru, niska zawartość tłuszczów nasyconych, źródło błonnika pokarmowego i witaminy E.
Bardzo miękki i delikatny chlebek z lekko chrupiącą skórką posypaną makiem. Dzięki zawartości zakwasu zawsze świeży i niekruszący się. Niska zawartość cukru, niska zawartość tłuszczów nasyconych, źródło błonnika pokarmowego.
Zawsze świeży i miękki chleb z nutką kminku. Niska zawartość cukru oraz nasyconych kwasów tłuszczowych, a także wysoka zawartość błonnika czyni go wyjątkowo wartościowym produktem.