Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania zdrowego fast fooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy. Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczyć nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.
Miękka, bezglutenowa i wegańska drożdżówka, której smak przywoła wspomnienia pysznej, polskiej chałki. Idealna na wyjazdy, do szkoły jak i do pracy. Najlepiej smakuje posmarowana masłem albo ze słodkimi dodatkami.
Puszysty i delikatny chleb rustykalny na bazie zakwasu jaglanego. Przyjemny śmietankowy smak. Doskonały z masłem i słodkimi dodatkami. Wysoka zawartość błonnika niezbędna dla diety bezglutenowej. Wyśmienity do tostów.
Chleb rustykalny ciemny na bazie zakwasu jaglanego. Dzięki łusce gryki ma lekko razowy smak. Doskonały do wędliny i serów. Wysoka zawartość błonnika niezbędna dla diety bezglutenowej.
Bezglutenowa i wegańska, ciemna bułka z ziarnami, to zdrowie płynące z mocy superfoods. Źródło błonnika pokarmowego i witaminy E. Wolna od wszelkich alergenów i idealna na zdrowe śniadanie.